• Telefoon: 035-5448421 / 06-38393837
  • E-mail: estherzorgtvooru@outlook.com

Reactie plaatsen

Reacties

Peter & Bernadet - Thomas & Coby
3 maanden geleden

Dank voor jullie liefdevolle zorg de afgelopen 2 jaar voor onze (schoon) moeder!

Bep Kuipers
4 maanden geleden

Met veel dank aan jullie die mij zo zorgvuldig hebben geholpen in de tijd dat ik half afhankelijk was. Het was echt heel fijn samen. De wijze waarop k ben geholpen en bijgestaan, heb ik als zeer goed en professioneel ervaren. Rustig en liefdevol. Daarvoor dank ik jullie allemaal. Jullie hebben een prachtige baan. Ik weet dat ook uit eigen ervaring van lange jaren. Ga zo voort en mijn wens: Dat het met iedereen goed mag gaan. Ontvang een hartelijke groet.

 

Eerdere gastenboek reacties:

 

Irene Beekhuis (donderdag, 24 december 2020 15:42)

 

Het was heel erg fijn, dat Esther en haar team zo snel beschikbaar waren na mijn heftige valpartij.
Ze waren een grote steun voor mij en hierdoor kon ik gelukkig thuis blijven wonen. Esther kwam regelmatig langs om te kijken of alles naar wens ging.
Ik was ook steeds weer aangenaam verrast door de verschillende culturen en achtergronden van hen,die mij kwamen verzorgen. Dit gaf mij ook weer nieuwe en positieve inzichten.
Veel dank voor jullie steun en inzet.

 

Corrie en Henk Schomaker (maandag, 07 december 2020 12:22)

Esther en haar team hebben veel aandacht voor de cliënten. De zorg is zeer goed en bij problemen grijpen zij gelijk in en nemen alle zorgen uit handen.

 

Madelon Milhado (donderdag, 24 oktober 2019 17:10)

Ontzettend zorgzaam, attent en warm!!!
De zorg is begonnen toen mijn moeder haar pols brak en nu komen jullie dagelijks bij haar thuis. Mijn moeder is dol op de meisjes, zoals zij jullie noemt en wij zijn reuze blij met jullie. Een extra stukje zorg & aandacht, voelt zo fijn!! Wij zijn echt heel erg blij met 'Esther zorgt voor u'.

 

Mevrouw De Boer (woensdag, 14 maart 2018 12:56) Hartelijk dank voor de fantastische en toegewijde zorg na mijn ontslag uit het ziekenhuis!

 

Gradje Dokter-Brouwer (zondag, 24 december 2017 11:17)

Heel veel dank en liefs voor de goede zorgen tijdens mijn herstel van mijn val van mijn fiets.
Kon mij niet beter wensen, zulke fijne en lieve meiden van Esther Zorgt Voor U.
Liefs Gradje xxx

 

Tilly Linnenbak (zaterdag, 09 december 2017 12:47)

Wij willen jou en het hele team van 'Esther Zorgt U' heel hartelijk danken voor de goede en hartelijke zorg voor mevrouw Dokter. Mede dank zij jullie toegewijde hulp en zorg kan ze thuis herstellen van de val van haar fiets.
Jullie zijn een fantastisch team!
Groeten van een dankbaar nichtje,
Tilly Linnenbank

 

Tineke de Boer (woensdag, 06 september 2017 16:14)

Al weken zorgt dit professionele, gezellig en betrokken team voor mijn tante van 86. Hoe alles geregeld wordt, medicatie, hulp bij douche, hulp bij eten, alles wordt geregeld op een leuke manier. Echt een prima team. Ik ben erg blij met Esther zorgt voor u.

 

Theo Voogt (dinsdag, 11 april 2017 10:49)

Na de zoveelste val in huis, dit keer in de badkamer, gelukkig zonder ernstige gevolgen, bracht de huisdokter van mijn 93 jaar oude moeder ons in contact met Esther en haar team. Hoewel mijn moeder de eerste paar weken erg kwaad was omdat zij haar vrijheid kwijt was, is ze langzaam aan gewend geraakt aan de uitstekende zorg van Esther's team. Elke dag komt een van de medewerkster langs om haar te helpen met douchen, steunkousen/zwachtels aan te trekken, medicijnen voor de volgende 24 uur klaar te leggen, sinaasappelsap te persen en toe te zien dat zij iets eet voor haar ontbijt. 's Avonds komt dezelfde medewerkster weer langs om mijn moeder klaar te maken voor de nacht en haar steunkousen/zwachtels uit te trekken. Van haar drie zonen wonen er twee in het buitenland (Singapore en San Diego, Californie), de derde zoon woont in Amsterdam en komt eens per week langs om moeder's administratie te doen en zonodig nog wat boodschappen voor haar te doen. Sinds Esther en haar team de dagelijkse zorg voor mijn moeder op zich hebben genomen, voelen wij ons gerust gesteld en weten wij dat zij in goede handen is.
Wij bevelen Esther en haar team van harte aan.

 

Hans en Syl (vrijdag, 07 april 2017 23:06)

We zijn nu ca een half jaar met Esther en haar team in zee gegaan voor de zorg van Syl en dat bevalt ons heel goed Vooral het kleinschalige zodat je dezelfde zorgverleners hebt die je op professionele wijze de juiste zorg biedt Toppie