Reactie plaatsen

Reacties

Lillian de Vries
4 maanden geleden

Beste zorgverleners,
Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor wat jullie allemaal voor mijn ouders hebben gedaan. Veel dank voor jullie steun en inzet en het fijne en liefdevolle contact met mijn moeder.
Groet, Lillian de Vries

Dhr. C
8 maanden geleden

Ik heb geruime tijd dagelijks thuis verzorging mogen ontvangen en ik zal nog lange tijd positieve herinneringen koesteren aan hun toewijding en vakkennis. Ik wens u veel succes en langdurige groei toe met uw onderneming.

Mw Vermeulen
9 maanden geleden

De zorgverleners zijn erg zorgzaam. Werken zorgvuldig. Ik ben erg blij met de zorg.

Grada
9 maanden geleden

Beste zorgverleners,
Heel hartelijk bedankt voor jullie allemaal en ik hoop dat het nog een tijdje door blijft gaan!
Groetjes Grada
En ik hou van een heleboel van die meiden!!

Mw Kuik
9 maanden geleden

Het is een leuke organisatie, ik hoop dat ze veel verder groeien!
Hele lieve zorgverleners!
Groet Mw. Kuik

Claartje Hinnen
2 jaar geleden

Wat een verademing na al die grote burocratische organisaties.... eindelijk staat de zorg weer centraal
en heb je met Esther en haar team weer direct menselijk contact.

Reinier van den Biggelaar
2 jaar geleden

In aanvulling op het berichtje van mijn moeder, Esther is niet alleen lief en zorgzaam maar ook daadkrachtig en duidelijk. Na de intake werden meteen de nodige hulpmiddelen besteld en medicijnen georganiseerd. Mijn vader en moeder werden volledig ontzorgd, precies wat Esther belooft. Die 10 is verdiend.

A,H. van den Biggelaar
2 jaar geleden

Lieve Esther en medewerkers, ik wil jullie nog even heel hartelijk bedanken wat jullie allemaal voor mijn man gedaan hebben. Hij was oprecht blij met jullie komst en heeft genoten van al jullie leuke gesprekjes! Nogmaals dank en ik geef jullie een tien! Hartelijke groet, Anneke van den Biggelaar

Erica Koster
2 jaar geleden

Wat een ontzettend lieve mensen verzorgen mijn 85 jarige vader! Erg blij met deze instelling, kundige, vakbekwame, doortastende en doorpakkende medewerkers die hun vak met liefde, kundigheid en passie uitvoeren. Daarnaast fijn om contact te hebben indien nodig, snel en direct. Ik adviseer deze zorginstelling ten zeerste. Heel erg blij mee, hoop er lang gebruik van te mogen maken voor mijn ouders. Dankjewel Esther en team!!

Peter & Bernadet - Thomas & Coby
3 jaar geleden

Dank voor jullie liefdevolle zorg de afgelopen 2 jaar voor onze (schoon) moeder!

Bep Kuipers
3 jaar geleden

Met veel dank aan jullie die mij zo zorgvuldig hebben geholpen in de tijd dat ik half afhankelijk was. Het was echt heel fijn samen. De wijze waarop k ben geholpen en bijgestaan, heb ik als zeer goed en professioneel ervaren. Rustig en liefdevol. Daarvoor dank ik jullie allemaal. Jullie hebben een prachtige baan. Ik weet dat ook uit eigen ervaring van lange jaren. Ga zo voort en mijn wens: Dat het met iedereen goed mag gaan. Ontvang een hartelijke groet.

 

Eerdere gastenboek reacties:

 

Irene Beekhuis (donderdag, 24 december 2020 15:42)

 

Het was heel erg fijn, dat Esther en haar team zo snel beschikbaar waren na mijn heftige valpartij.
Ze waren een grote steun voor mij en hierdoor kon ik gelukkig thuis blijven wonen. Esther kwam regelmatig langs om te kijken of alles naar wens ging.
Ik was ook steeds weer aangenaam verrast door de verschillende culturen en achtergronden van hen,die mij kwamen verzorgen. Dit gaf mij ook weer nieuwe en positieve inzichten.
Veel dank voor jullie steun en inzet.

 

Corrie en Henk Schomaker (maandag, 07 december 2020 12:22)

Esther en haar team hebben veel aandacht voor de cliënten. De zorg is zeer goed en bij problemen grijpen zij gelijk in en nemen alle zorgen uit handen.

 

Madelon Milhado (donderdag, 24 oktober 2019 17:10)

Ontzettend zorgzaam, attent en warm!!!
De zorg is begonnen toen mijn moeder haar pols brak en nu komen jullie dagelijks bij haar thuis. Mijn moeder is dol op de meisjes, zoals zij jullie noemt en wij zijn reuze blij met jullie. Een extra stukje zorg & aandacht, voelt zo fijn!! Wij zijn echt heel erg blij met 'Esther zorgt voor u'.

 

Mevrouw De Boer (woensdag, 14 maart 2018 12:56) Hartelijk dank voor de fantastische en toegewijde zorg na mijn ontslag uit het ziekenhuis!

 

Gradje Dokter-Brouwer (zondag, 24 december 2017 11:17)

Heel veel dank en liefs voor de goede zorgen tijdens mijn herstel van mijn val van mijn fiets.
Kon mij niet beter wensen, zulke fijne en lieve meiden van Esther Zorgt Voor U.
Liefs Gradje xxx

 

Tilly Linnenbak (zaterdag, 09 december 2017 12:47)

Wij willen jou en het hele team van 'Esther Zorgt U' heel hartelijk danken voor de goede en hartelijke zorg voor mevrouw Dokter. Mede dank zij jullie toegewijde hulp en zorg kan ze thuis herstellen van de val van haar fiets.
Jullie zijn een fantastisch team!
Groeten van een dankbaar nichtje,
Tilly Linnenbank

 

Tineke de Boer (woensdag, 06 september 2017 16:14)

Al weken zorgt dit professionele, gezellig en betrokken team voor mijn tante van 86. Hoe alles geregeld wordt, medicatie, hulp bij douche, hulp bij eten, alles wordt geregeld op een leuke manier. Echt een prima team. Ik ben erg blij met Esther zorgt voor u.

 

Theo Voogt (dinsdag, 11 april 2017 10:49)

Na de zoveelste val in huis, dit keer in de badkamer, gelukkig zonder ernstige gevolgen, bracht de huisdokter van mijn 93 jaar oude moeder ons in contact met Esther en haar team. Hoewel mijn moeder de eerste paar weken erg kwaad was omdat zij haar vrijheid kwijt was, is ze langzaam aan gewend geraakt aan de uitstekende zorg van Esther's team. Elke dag komt een van de medewerkster langs om haar te helpen met douchen, steunkousen/zwachtels aan te trekken, medicijnen voor de volgende 24 uur klaar te leggen, sinaasappelsap te persen en toe te zien dat zij iets eet voor haar ontbijt. 's Avonds komt dezelfde medewerkster weer langs om mijn moeder klaar te maken voor de nacht en haar steunkousen/zwachtels uit te trekken. Van haar drie zonen wonen er twee in het buitenland (Singapore en San Diego, Californie), de derde zoon woont in Amsterdam en komt eens per week langs om moeder's administratie te doen en zonodig nog wat boodschappen voor haar te doen. Sinds Esther en haar team de dagelijkse zorg voor mijn moeder op zich hebben genomen, voelen wij ons gerust gesteld en weten wij dat zij in goede handen is.
Wij bevelen Esther en haar team van harte aan.

 

Hans en Syl (vrijdag, 07 april 2017 23:06)

We zijn nu ca een half jaar met Esther en haar team in zee gegaan voor de zorg van Syl en dat bevalt ons heel goed Vooral het kleinschalige zodat je dezelfde zorgverleners hebt die je op professionele wijze de juiste zorg biedt Toppie